Данас су наши драги матуранти, у друштву директора, педагога, својих професора и разредних старешина, традиционално обележили крај четворогодишњег школовања.
Најзанимљивија ваннаставна активност, коју са нестрпљењем ишчекују сви ученици завршних разреда, свакако је и свечано обележавање завршетка наставе.
Свечаном делу који је заказан за недељу дана, увек претходи весело окупљање испред школе уз звуке трубача, ватромет, српску традицију и обележја…
Дневници , евиденције и школско сећање испратиће генерацију рођену 2005.
Сви заједно делимо радост, понос и срећу због ових младих људи, због успеха појединаца и са великим задовољством школа ће промовисати и истаћи имена најбољих .
У ужу конкуренцију за ђака генерације, ушла су четири ученика , који су се истакли изузетним успехом, свестраношћу и учешћем у бројним ваннаставним активностима.
То су ученици одељења Г41, одељ.старешина Ивана Радуловић:
1. Даница Радосављевић
2. Јован Чоловић
3. Ирина Ђерковић
4. Елдин Љори
Ове године имамо и два ученика у конкуренцији за спортисту школе.
Из истог одељења, гимназије, ученик Бановић Андреј и из одељења ЦТ41-царински техничар, одељ.старешина Милосављевић Верица, ученик Бојанић Виктор.
Комисија и Наставничко веће, размотриће успехе сваког појединачног кандидата и коначну одлуку саопштити у оквиру свечаног програма 7.6.2024.г., када ће директор школе најуспешнијима, уручити вредне награде.
Са нестрпљењем очекујемо коначан исход и јавно признање за рад и остварене резултате.