Postoji mnogo iteresantnih zanimanja i škola o kojima učenik 8 razreda može da mašta razmišljajući šta da upiše posle završene osnovne škole. Promene koje predstoje posle završetka jednog školskog ciklusa obrazovanja u osnovnoj školi podrazumevaju zrelije razmišljanje o budućnosti i shvatanju svojih ličnih interesovanja.

Pred Vama je Srednja Škola “Nikola Tesla” iz Leposavića sa tradicijom postojanja od 60 godina školovanja mladih. Iskutva prihvatanja i prilagodjavanja mladima pri dolasku iz osnovne u srednju školu i njihovog uvodjenja u ozbiljne stručne teme i stručno osposobljavanje za dalji rad ili dalje školovanje, jesu garant kvalitetnog školovanja i daljih uspeha u životu.

Raskrsnica na kojoj se nalazite u odluci koju školu upisati i dalje se opredeliti u kom pravcu ići, predstavlja kljućni izbor u životu. Mi ovom našom prezentacijom pokušaćemo da prikažemo deo iz naše svakodnevnice obrazovanja i srednjoškolskog školovanja. Podaci i činjenice koje smo prezentovali odlslikavaju realni odraz stvarnog stanja. Škola je otvorena za saradnju sa roditeljima, decom, privrednim subjektima i institucijama sve u cilju stvaranja savremenog okruženja za napredak naših učenika i društva u celini.

Izvolite posetite nas.

Poklonite nam poverenje u Vašem daljem školovanju!