I ove godine, po peti put obržana je kod nas, jedna od najprestižnijih medjunarodnih konferencija koja se bavi obrazovanjem i prezentovanjem primera dobre prakse iz obrazovanja.

Ovakve konferencije organizuju se širom sveta, gde profesori prezentuju svoje prestižne i uspešne projekte i načine za lakše učenje. 

Pored edukatovnog dela konferencija ima i sajamski deo gde se prezentuju najnovija tehnološka dostignuća u domenu obrazovanja poznatig svetskih brendova.

Ove godine na medjunarodnoj konferenciji “Nove tehnologije u obrazovanju 2018 ” prezentovan je projekat “NEKA IT BUDE SA TOBOM” koji je realizovao tim profesora Milan i Svetlana Njegomir iz Tehničke Škole iz Vršca, Boško Radovanović iz Beogradske PTT škole i ispred naše škole Srboljub Milosavljević.

Cilj je bio uspostaviti udaljenu konekciju iz Leposavića preko Beograda do Vršca i pokrenuti delimično izradjenog BB8 robota, što je i realizovano !

 

 

Detalje sa konferencije pogledajte na ponudjenom videu.

Takodje na zvaničnom web sajtu British Counsila možete pogledati video snimke  gde se može naći inspiracija za unapredjenje rada u školi.

Budućnost je stigla, spremi se !

CELODNEVNI PRIKAZ KATIVNOSTI SAMO U DVE SALE MOŽETE POGLEDATI NA PONUDJENIM VIDEO SNIMCIMA

 

 

 

Podeli prijateljima